Juste!

Värsta grejen den 15 Februari hade jag 13 läsare e man stolt eller:D

I taket lyser stjärnorna!

Hej hopp i blåbärsskogen!
Ikväll är det bio som gäller med hallon Inès och troligtvis Linnea och hennes pojkvän Ludde såå mys my kmr ha det. Men inna så måste Inès på ngn jobb intervju och sen ska vi träffas i stan för att ta å käka lite å hämta biljetterna har juu inte kortet med mig så jag kunde betala:D Men fan va myyyyys! Hoppas jag hinner fixa skiderna ikväll oxå bara tävling imorn i Flotsbro, HSK ni kmr att bli krossade:D hihi åhhh så snäll jag är.
Ialfl snart e de äckel lunch i denna knrkar skola jag går i, don't ask! 
ByeBye alla blåbärssittare /J

Färskingar!

Vilka färskingar de finns i världen DU är min färsking för dagen du e bäst på alla sätt :D



Åh så färskigt!

Lite för mkt!

Hej hopp!
De är såhär nu att en kille med nan Amir från min gamla skola har Sveriges största gayblogg (http://gaybloggen.com/) och han har då lagt upp en bild som ja tycker lite väl vågat eller jag vet inte de är min tanke här e en länk: http://gaybloggen.com/2009/february/har-har-ni-kim.html#commen har sagt vad jag tkr va tycker du..?

SÅ HETA!


JAG ÄLSKAR ER!

Jag va så nära

hej alla!
Jävla skit säger jag bara, jag var helt säker på att jag skulle få lagpris helt säker de behövdes bara att alla ksulle gå i mål fan heller jävla skit då tar den där lilla ungen från östermalm och kör ut, FAN! Okej okej förlåt Hanna men det e så jävla frustrerande..och inte fick jag åka scooter heller för de skulle Addi och Fanny gör så jag hann inte, piss för det med ...:'(
Nu ska jag ta å gråta en skvätt................................................. Okej tack för omsorgen:)
Ialfl snart e de tävling igen på ons + att på tor åker man till Kungsberget för att åka med skolan yay ska bli så kul att skratta lite åt de som inte kan hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.. ojojoj fick ni inte oxå ont i magen av allt skrattande? hihi  usch va elak jag e fy skäms iafl nu ska lilla jag sussa plugg imorn yay I LOVE IT
Natti J

Vilken brud, vilken helg!

Hej alla!
Varit grymmaste bruden i helgen, jo de e så att igåe lördag så gick jag upp kvart i sju på morgonen för att dra på mig skidkläderna väka pappa och sen åka iväg för att träna skider. Vi satta bana och salta mm. efter att slatet verkat så börja vi köra. men de gick inte så bra eftersom de var så sjutsan dimmigt. Det var bara att torka av brillerna efter varje åk. Gick okej bra:) Sämre för min kära far då de va första gg han åkte sen sportlovet så de gick inte så bra + att dimman inte precis hjälpte. Efter den 2h träningen drog vi hem. Jag käka ännu en gg och duscha. Eftersom jag ver så duktig på morgonen tänkte jag sätta mig vid datorn för att dra några sider till SAM läxan, ekonomi inte min starka sida men de rulla på faktiskt. Efter nån timme kom mor och fråga om jag ville följa med henne och far för att åka och kolla på nya tapeter till mitt rum och till landet så småning om som de sa. Jag hitta tre skit snygga tapeter en med fjärliar, en med en stor lila blomma och en med oändliga siffror kmr lägga upp bilder på dom senare, så ska ni få säga vad ni tycker. Mitt rum kommer gå i lila efter min make over:D

Söndag morgonen blev att väckas av Therese för att ta mina ny inslagna paket till mamma och gå för sjunga "jamåhonleva" detta är hennes femitoandra födelsedag jippie mor:D

Vill även tillängna ett stort grattis till Albin Händig samt Lotta Norberg som fyller år idag oxå.

Efter allt sjungade gick jag ner för att göra frukost till mig och far mums! Käka gansak länge för att där efter gå upp och plugga lite och se på en underbart rolig film.
Efter nån timme gav jag upp för pappa skulle stänga av strömme rså jag drog på mig tränings kläder och stack till SATS älvsjö för att köra ett långt pass kondition. Visst e man duktig:D
Och nu sitte rjag här och ska försöka plugga lite till samt se på min favorit serie "One three hill" och sen "Gossip girl" så vi höres alla kalsongsittare, KRAMIS / J


Hej hopp kalsong natta

Nathalie och jag i år<3

Jag vet hur det känns gjort desammma...

Alpina VM: Jessica Lindell-Vikarby skadad


Den svenska världscupvinnaren, Jessica Lindell-Vikarby, kraschade under dagens störtloppsträning i VM-pisten i Val d'Isère. Efter en läkarundersökning konstaterades det att huddingetjejens korsband i höger knä är av och ledbandet är uttänjt.

- Jag mår efter omständigheterna bra och är vid gott mod men det känns fruktansvärt trist och tungt, speciellt när det gått så bra på slutet, säger Jessica Lindell-Vikarby.
Härnäst väntar en resa hem till Sverige och nya läkarbesök för Jessica innan man vet mer om hur lång tid rehabiliteringen kommer ta.
- Nu ska jag åka hem till Stockholm och göra magnetröntgen och sedan gå vidare därifrån.  

Det här innebär att Frida Hansdotter, Norbergs Slk, och Anja Pärson, Tärna IK Fjällvinden, kommer representera de svenska färgerna när fredagens superkombination avgörs.

I skuggan av, enligt svenska mått mätt, Jessicas krasch kan vi konstatera att schweizaren Didier Cuche blev överlägsen super-G världsmästare på VMs andra dag. Samtidigt bjöd herrarnas spektakulära race inte på några svenska framgångar. Patrik Järbyn körde ur och Hans Olsson kom ner flera sekunder efter segraren.

Hans Olsson på väg ned i herrarnas super-G.
Foto: Nisse Schmidt
Däremot blev det skandinaviska framgångar när norrmannen Aksel Lund Svindal fick med sig en bronsmedalj från VMs första herrtävling. Silvret gick till Italien och Peter Fill som var 99 hundradelar efter Cuche.


Älskar dig!


Så här såg min fina mormor ut innan hon sjukna in i de äckliga sjukdomen hon fick:'(
Detta var nån gg 1994 då hon fylde 70 år:D
Älskade mormor mina toner kommer gå ut finare än någonsin de kommit ut förut.
Jag älskar dig.


RSS 2.0