Tack syster!


 
Dett är de fina collagen min syster har gjort med sin vän Tommy, dom har suttit i tre timmar och jobbat med dessa=D
Ett stort TACK!, säger jag bara.
Nu kan jag strycka en önskan på min önskelista <3
Puss på dig syster!

Födelsdagspresent till mig?

Hej!
Jag vet att de kanske kommer lite tidigt men hitta ett jättefint halsband ja skulle vilja ha från http://www.chapnlle.com/  de kosta 404 kr då halsbandet ingår samt moms och porto =D skulle jätte gärna vilja ha de får se om nån nappar ni ska ialfl få nån bild på halsbandet.

Sov sött alla! // J

Make my dream come turu

Dose she loves you?


Föreställningen!

Föreställningen kommer vara 31 mars 18.30 vid statsteartern i skärholmen;)

Gamla goa Sjöängen!

Idag så va jg och hälsa på gamla skolan, när jag gick förbi bommen kände jag verkligen hur mkt jag saknar sjöängensskolan. Min första skola som jag där efter gick 10 år i. Så fantastiska minnen.
Saknar alla lärare spec Dig Janna, Migge samt Lotta=
D love you!







(Tyckte min kära kavalje till balen skulle få den den sista å enskilda bilden på sig sj;), alla dessa fina minnen med klass 9 B1 kommer aldirg glömma er! (shit blev tår ögd) saknar er!<3)


Fuck face


Kusin du e bara för mkt helt enkelt ta å dra ngt gammalt över dig din 18 åring grattis i efterskott!


Release Me!

Du gör mig förvirrad, va ska ja ta mig till?

Sista dagen på jobbet idag eller jobb å jobb skicka iväg ungar i en bana tagga dom lite å ha sjukt kul. Men får alltid bra respons tillbaka om dom tycker att man har gjort dagens träning bra. Det är de bästa ganska lätt faktiskt, sen finns de ju svårare saker i livet som saknaden av en älskad som nu är där uppe, ett brustet hjärta, vänner som sviker, drömmar som går i tu saker man aldrig kan undvika hur mycket man än vill.

Puss hej måste dra på mig skidkläder nu å ta tag i sista träningen med mina D-ungar + jag får fika idag:D

Kärleken är inte blind..


Jag ser dig ser du mig? Jag tänkta vinka men då kom hon...

Människor är som musslor, svår öppnade..

Picknick me K idag mys vi va på Skenviksberget men de va super kallt så du kan behövas:D



"Favorit filmen, En kärlekshistoria"

Maybe I should turn the page and move on..?

Hej hopp alla kalsongsittare!

Nu har jag massa nya ramar till mitt rum =D som syrran säger jag e väl ett riktigt ego för de e bara bilder på mig i hela mitt rum känns de som + dagis bilderna som ja vägrar ta bort alla e ju så söta!
Puss snart kommer kusinerna, moster å morbor + morfar /J 























I be there for you..


VÄNNER I VÅRT OCH TORT HÅLLER HELA LIVET UT!


Jag är nya tv-stjärnan!

Hej alla!
För nån dag sen fick jag veta att jag hade blivit filmad av SVT då dom va för att göra ett repotage om Bounce. Jag hade då turen att få dansa med en av snyggingarna där den jag tycker är snyggast vill säga, Joe. Han e sjukt snygg =) Ialfl jag fick dansa med han och då filma svt mig och sen fick de vara en del av repotaget=) FANTASTISKT säger jag bara första gg på tv =)
Följ länken jag dansar på 01:52 ta en titt=D: http://svtplay.se/v/1447678/kulturnyheterna/bounce_mot_caution_-_del_3


Här har vi även snygg Joe på bild efter showen snacka om att jag var stolt=) kolla bara in snybben vem skulle inte va avundsjuk på den magen:D

Trummisen!

Kolla in denna läckerbit, haha. Såg precis klart på Melodifestivalen och blev riktigt besiken att Marlena vann. Till och med Ugglan skulle vart bättre, nej fy skam detta kmr gå dåligt.
I alla fall så vill jag komma til att det va första gången jag så H.E.A.T framträda och tycker då att trummisen (no name) va sjukt snygg haha. Säg va ni vill men han va söt!

Puss /J
(Ps. snart kommer ett till inlägg från syrrans data Ds.)


Snubbar med gitarr!


(Min stora idol, Lars Winnerbäck)

Hej hopp alla snyggingar!
Ja, jag vill bara säga alla som spelar gitarr (killar) oftats e sjukt söta så ta åt dig! Jag menar det.
Hehe kan inte säga att mian framgånagar med gittaren går så bra. Jag försöker lite då å då när den behövs stämmas eller då min kusin tar tag i de å ger mig ngn kurs under en familje middag.=D
Ikväll: Ja ikväll då så ska jag ta å titta på Melodifestivalen, tyvärr ensam för mor och far fick sista minuten biljetter med middag samt mycket festande men champange, mums säger jag bara, mnen är inte alls avundsjuk jag ska ju käka gurk/morot - stavar till min ensama ära=D
Nu: Nu ska jag tag i och skriva rent min novell jag ligger efter med att lämna in till Erik =/ + att jag ska tänak igenom Jocke förfrågan om jag vill bli sångare i deras band eftersom deras ska lägga av pga av tid.

Kram/J

Lets dance

jahapp snart börjar lets dance och även snart så ska jag å min klass ha förest'ällning på vår egen dans som vi gjort men inte är klar än
känner mig väldigt stressad å skiver som e kvast.
ger en kram till isabelle kul att höra ngt av dig vi ses sötis
er alla mer PUSSS


Saknar djurgårdens fotbolls metcher!

Hej hopp alla kalsongsittare!

Tror rubriken säger det mesta, Jag saknar helt enkelt de förtfyllda matcherna med djurgården på hemma plan:)
 Bilden: Denna bild är tagen av en fotograf från http://fotbollskanalen.se dom var där och fota lite och la upp oss på hemsidan. Det va lite kul tyckte jag. Så ta för er av bilden å njut av att jag va blond då:P
Tröjan är ett stor köp 90 Kr tror jag.
Jag citerar: ÄKTA DJURGÅRADRE! står det:D

Massa pussar/J












Who's gonna love you..!


Tbx från v.9

hej alla!
hoppas ni har haft ett trevligt lov ni som haft de:)
jag har ialfl haft de suveränt med min kära vännina från hsk nathlaie. vi va med min familj eller en del av den i åre hela sportlovsveckan å åkte massa mys skider. träffa massa som kajsa, kevin, rasmus, inès, sara mfl. super kul träffa även några av mina egna skid ungar( som e bäst om ni ville veta:D). iafl snart kmr massa bilder från mormors begravning och de e inte så mkt kista bilder mer då inès min personliga fotograf fota mig och mina tre fantastiska vänner som söng med mig på begravningen. I LOVE YOU!
Nathalie och jag i år<3
bild på mig och nathalie som jag va i åre med men denna bild e från året innan kan säga att jag gjorde mig skit snygg för att gå till boken men vafan jag va ass töntig hahahaha.

RSS 2.0