Begravningen

Hej alla igen!
Nu e de bestämt jag, Linnea, Inès och Zamina ska sjunga på mormors begravning.Vi ska sjunga "Gabriellas sång" från filmen "Så som i himmeln". Hoppas de blir bra för vi sak sjunga i stämmor mm.
Sitter just nu och pratar med min kära kusin Alex om massa saker främst begravningen å låtar typ hihi.
Visar en fiom från när vi sjöng "Seseans of love" förlåt säkert stav fel:P men där sjunger Inès och Zamina och dom e super duktiga tkr jag:) eller de tror jag de flesta som hör dom tkr. Tyvärr så gick ej Linnes i vår klass då då hon e inte med men nu e hon de:D super kul att ha henne hos oss:D

Nu ska jag ta och gå och lägga mig de e ju lite sent samt att de e ju en dag imorgon:D
Jag och syrrans ska sola solium på "Solakuten" vid Högdalen som jag hitta idag då jag gick en promenad då jag även träffade gamla klasskamraten Emil Nordlinder:D de va skit kul va så länge sen så vi sa hej hopp å sen gick ja vidare.

Puss/J

Mormor

hej mormor hoppas du har de bra där du e.
vi ses på begravningen då vi sjunger en trudelut för dig
puss ditt minsta barnbarn

RIP

RIP mormor :'( 20090224

Mormor kämpa ..

snyggare par får manleta efter
Sitter och tittar på "Dirty Daning" ensam hemma eftersom syrran är hos hennes pojkvän (Tommy) och mamma och pappa är hos mormor på Sköndals ålderdoms hem.Det ä inte långt kvar hon kommer leva:(
Men jag kan inte säga att jag är så ledsen som jag var när farmor dog, men det är nog för att jag nästan aldrig haft mormor vid min sifda på massa år pga hennes sjukdom (alzheimers).
Hon mår jätte dåligt men märker de inte själv och nu har hennes andning börjat lägga av.
Själv tycker jag att det är lika bra hon lider ju bara, tänk om du hade en hund med samma sak inte skulle du låa den få lida..? Troligttvis så skulle du svara nej men de är ju lag på i Sverige att man ska försöka rädda en person så gott de går.
Aja får se om de blir fleskfilé idag ialfl elle rom jag får ta fram mian skorpor eller kanske ännu lyxigare de mjuka mackor och stecker ett litet ägg och piffar upp den med sallad och lite kryddor:D mums!
Puss och ha en fortsatt trevlig helg!
/J

SNYGGINGEN SJÄLV

JL
LITE BILDER PÅ SKÖNINGEN SJÄLV:D

Hej alla glada kalsonsittare!

Hej alla glada kalsongsittare!
Sitter igen med SATC filmen på. Oj va de e bra för en tjejs självförtroende:P noot haha eller jo ibland:D
Scen där hon frågar om hon någonsin fått ett kärleks brev säger han att de inte e hans stil men vad en kvinna vill ha e bevisad kälek till en så killar ta fram pennan skriv så fint som möjligt och besriv kärlekn med dina egna ord jag lovar dig she's gonna love it:D
Massa pussar /J

"Chalotte Löwenskäld"


Hej alla söta där ute!
Sitter och pluggar svenska och dramatik som jag än så länge inte har så stor kunskap om. Min skola, Scengymnasiet (http://scengymnasiet.stockholm.se) va på "Chalotte Löwensköld" som just nu på stadsteartern (Klara soppteater). Det är en 3h lång föreställning med en pause, och jag kan säga att man har rätt ont i rumpan efter ett tag:/.
Men ialfl så fick vi i skolan en uppgift, att svara på två frågor, men jag är den ända som gör de (för sent), samt att jag inte just nu vet vad ja ska svara på dessa frågor, hjälp?!
Ialfl ska ta vara på denna helg och försöka plugga rejält bra för en gg skull.

Ps. Vi har öppet hus den 27 januari tror jag kom på de super kul:DDs.


(Här är då jag när jag e ngt år gammal)

Lets Dance


Hej hopp i lingonskogen allesamans i församlingen. Sitter och tittar på Lets dance just nu uppe i syrrans rum, jippie!
Idag i skolan var de ok tkr de e så barnsligt att folk bara går ut från lektionen och aldrig kmr tbx för att dom tkr de är så jobbigt med läraren, men varför, varför går man då i en estetisk skola. Pallar inte med skolan i så sätt i mänisko form alltså.
men ialfl så ska vi i vecka sju åka till Kungsberget med skolan ska bli super duper kul tkr jag då eftersom jag e en ren skidåkare i både kropp och själ:D
Nu börja Lets dance igen så går nu.

Frihet, Isabelle och sexet i SATC!

Alltså vad gör man med sitt liv när de inte går att gå vidare för vissa personer, jo de ska du får veta man dissar dom engilt min kära vän Kajsa. Själv tkr jag denne person e lite jobbig, okej okej inte helt sant rätt så jobbigt men vill inte såra han liksom. De blir bara för mkt ibland känner jag.
Aja, härlig dag ver det ialfl. Hafde jätte kul i skolan:)
Men ska väl ialfl ta i ackt att Gratta min gammla vän Isabelle Borg från min gamla klass mkt söt och trevlig tjej,KILLAR HON E SINGEL!!
Ett år till frihet sa jag men inte för mig de e 1½  år kvar inte roligt hahaha
Men hallå vrf säger ni inget Sex And The City är ju på tv måste se.Trevligt att folk tar sex så roligt hahah;)
Puss

RSS 2.0